Bekijk ieder themafeest door er op te klikken. Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

 

Trip2The90's

Heb jij ook zoveel plezier beleefd aan de muziek in de jaren 90? 

Krijg je nog steeds de kriebels als je The Spice Girls op de radio hoort? Begin je spontaan luidkeels mee te zingen als je Wonderwall hoort? ...Of spontaan the hakken op Rainbow in the Sky of op muziek van The Party Animals? Dan is TRIP2THE90'S het feest voor jullie!

Al die goede herinneringen tijdens “TRIP2THE90’S !! Een waanzinnige drive-in show waarin je alle klappers terug hoort uit de jaren 90!! De 90’s DJ heeft zijn grijs gedraaide plaatjes speciaal voor jullie opgepoetst en draait de hele avond de hits uit een bijzonder muzikaal decennium!


TRIP2THE90’S is inclusief licht, geluid, DJ Booth, Trip2The90’s decor, Trip2The90’s DJ, en een digitale poster voor het evenement.

Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

Dankzij zijn enthousiasme en ervaring (ongeveer 2000 feesten!) is Dj Olaf een welkome feestmaker op elk evenement.

Dj Olaf is een commerciële allround dj die zich aanpast aan de wensen van het publiek, van classics tot de hedendaagse hits, alles is mogelijk.
Of het nu een bedrijfsfeest of een tentfeest is, een festival of bruiloft, Dj Olaf voelt elk publiek direct aan en maakt er gegarandeerd een feest van!