Bekijk ieder themafeest door er op te klikken. Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

 

ZEROties

Het ultieme zeroes feest. 

Weet jij alles uit The Zeroes nog.....Jim en Jamai in de finale van Idols, betalen met de gulden in plaats van de euro, SMS-en, Domino Day met 4.345.027 omgevallen Domino stenen en even lekker op Hyves kijken. Allemaal herinneringen die boven zullen komen tijdens het ultieme Zeroes feest... ZEROties. De DJ neemt je mee naar dit unieke decennium met de muziek van Beyonce, Bob Sinclair, David Guetta, Kings of Leon, de Jeugd van Tegenwoordig en Shakira.

Natuurlijk kan je ons tijdens dit Zeroes feest SMS-en! De SMSjes verschijnen dan op de daarvoor geplaatste schermen. SMS ze dus maar... je herinneringen, verzoekjes, geflirt en je huwelijksaanzoeken. Dus kom op! Leg je Harry Potter boek aan de kant, haal je Lord of the Rings dvd uit je dvd speler en kom dansen op de hits van dit fantastische decennium tijdens ZEROties. 

ZEROties - The Party is inclusief Licht, geluid, DJ Booth, SMS schermen, ZEROties decor, ZEROties DJ, en een digitale poster voor het evenement.

Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

Dankzij zijn enthousiasme en ervaring (ongeveer 2000 feesten!) is Dj Olaf een welkome feestmaker op elk evenement.

Dj Olaf is een commerciële allround dj die zich aanpast aan de wensen van het publiek, van classics tot de hedendaagse hits, alles is mogelijk.
Of het nu een bedrijfsfeest of een tentfeest is, een festival of bruiloft, Dj Olaf voelt elk publiek direct aan en maakt er gegarandeerd een feest van!