Ook voor boekingen van bands en artiesten.

Bij ons boek je elke artiest of band zonder dat het extra kost. Hiervoor is een website opgezet, www.FeestDokter.nl

 

Bij de FeestDokter kan je bijvoorbeeld de allerbeste band of artiest voor jullie feest boeken. Maar de FeestDokter doet nog veel meer. Wij helpen jullie bijvoorbeeld aan de mooiste feestlocatie, bedenken een knallende openingsact of zorgen voor het beste licht en geluid voor op het feest. De FeestDokter is een officieel erkend boekingskantoor. En de FeestDokter is een onafhankelijk boekingskantoor. Dit betekent dat wij niet alleen onze eigen artiesten of bands aan jullie adviseren. Maar gewoon de beste voor jullie feest. Zonder meerprijs, passend binnen het budget.

Mochten jullie na het bekijken van www.FeestDokter.nl nog vragen hebben, bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

Dankzij zijn enthousiasme en ervaring (ongeveer 4000 feesten!) is Dj Olaf een welkome feestmaker op elk evenement.

Dj Olaf is een commerciĆ«le allround dj die zich aanpast aan de wensen van het publiek, van classics tot de hedendaagse hits, alles is mogelijk.
Of het nu een bedrijfsfeest of een tentfeest is, een festival of bruiloft, Dj Olaf voelt elk publiek direct aan en maakt er gegarandeerd een feest van!