Bekijk ieder themafeest door er op te klikken. Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

 

Classics

Relight my fire, Celebration, Think! Zomaar drie titels om maar even aan te geven waar het tijdens dit feest om draait.

De Classics DJ heeft nachtenlang op zolder gezeten om de plaatjes van toen uit te zoeken en het resultaat is er!! Alleen de grootste knallers heeft hij in zijn koffer gestopt wat inhoudt dat jij een geweldige Classics Party gaat beleven!! Muziek uit de jaren 70, 80 en 90, en dan niet de opnieuw uitgebrachte nummers maar gewoon de originelen.

Natuurlijk is er een mogelijkheid om een verlichte dansvloer of een echte glitterbol bij deze show te huren. Speciaal voor de mensen mensen die een probleem hebben met hun leeftijd willen we nog zeggen, zorg dat je erbij bent want tijdens de classics party ga je je minimaal 15 jaar jonger voelen!

THE CLASSICS PARTY is inclusief Licht, geluid, DJ Booth, Classics decor, Classics DJ, en een digitale poster voor het evenement.

Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

Dankzij zijn enthousiasme en ervaring (ongeveer 2000 feesten!) is Dj Olaf een welkome feestmaker op elk evenement.

Dj Olaf is een commerciële allround dj die zich aanpast aan de wensen van het publiek, van classics tot de hedendaagse hits, alles is mogelijk.
Of het nu een bedrijfsfeest of een tentfeest is, een festival of bruiloft, Dj Olaf voelt elk publiek direct aan en maakt er gegarandeerd een feest van!