Bekijk ieder themafeest door er op te klikken. Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

 

Carribean Disco Show

een zonovergoten tropische disco show!

De grootste zomerhits, heerlijke salsa en mereque en natuurlijk ook de muziek van nu, bij onze Caribbean Disco Show draaien we ze allemaal. Onze all-round tropische dj presenteert op verzoek bovendien het limbo dansspel, waarbij ludieke prijzen te winnen zijn!

Bij deze show voel je gewoon het zand tussen je tenen, en zie je de palmbomen heen en weer gaan. En…vergeet je zonnebrandcreme niet!

THE CARIBBEAN DISCO SHOW is inclusief Licht, geluid, DJ Booth, Caribbean Disco Show decor, All round Tropische DJ, 2.5 meter hoog Limbo spel met ludieke prijzen, en een digitale poster voor het evenement.

Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

Dankzij zijn enthousiasme en ervaring (ongeveer 2000 feesten!) is Dj Olaf een welkome feestmaker op elk evenement.

Dj Olaf is een commerciële allround dj die zich aanpast aan de wensen van het publiek, van classics tot de hedendaagse hits, alles is mogelijk.
Of het nu een bedrijfsfeest of een tentfeest is, een festival of bruiloft, Dj Olaf voelt elk publiek direct aan en maakt er gegarandeerd een feest van!