Bekijk ieder themafeest door er op te klikken. Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

 

Op z'n Hollands

De gezelligste Oer-Hollandse Drive In show van Nederland!

Lekker dansen op de Dromendans, Rosanna of de nieuwste van Jan Smit…Heerlijk feesten met de jodel jump, het vliegerlied of Cowboys en indianen….Lekker meezingen met Hazes…Dit kan allemaal bij de gezelligste Oer- Hollandse Drive in Show van Nederland.

Natuurlijk beginnen we deze gezellige Hollandse show met een heerlijk potje Bingo Disco! Alle feestvierders krijgen een bingokaart met titels van nummers en hun ( Nederlandstalige) artiesten, wordt het nummer gedraaid, dan vlug afstrepen. Wie heeft de Bingo Disco Kaart het eerste vol? Die wint een leuke prijs. Maar let op! Foute Bingo wordt natuurlijk gestraft!

Wilt u een onvergetelijke oer-Hollandse gezellige avond, waarbij de allergrootste Hollands Hits natuurlijk niet vergeten worden, boek dan Op Z’n Hollands.

OP Z’N HOLLANDS is inclusief Licht, geluid, DJ Booth, Op z’n Hollands decor, Bingo Disco inclusief ludiek prijzen, Op z’n Hollands DJ/presentator, en een digitale poster voor het evenement.

Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

Dankzij zijn enthousiasme en ervaring (ongeveer 2000 feesten!) is Dj Olaf een welkome feestmaker op elk evenement.

Dj Olaf is een commerciële allround dj die zich aanpast aan de wensen van het publiek, van classics tot de hedendaagse hits, alles is mogelijk.
Of het nu een bedrijfsfeest of een tentfeest is, een festival of bruiloft, Dj Olaf voelt elk publiek direct aan en maakt er gegarandeerd een feest van!