Bekijk ieder themafeest door er op te klikken. Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

 

Après ski

Een lawine aan feest tijdens de Apres Ski Show!

Denk even terug aan je heerlijke Ski vakantie en je weet direct waar dit feest om draait! De Apres Ski Dj brengt je direct weer terug naar de sfeer van jouw favoriete ski gebied. Hij wisselt tussen nederlandstalig, dance, rock, hiphop, duitstalig en feestmuziek en zorgt zo voor een sneeuwbaleffect aan partystemming.

Dit feest is gelukkig 100% Sneeuw zeker, De show heeft namelijk een echte sneeuwmachine! Dus haal je mooiste ski outfit uit de kast en maak je klaar voor heel veel (Apres Ski) feest!

APRES SKI is inclusief licht, geluid, DJ Booth, Apres Ski decor, Apres Ski DJ, en een digitale poster voor het evenement.

Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

Dankzij zijn enthousiasme en ervaring (ongeveer 2000 feesten!) is Dj Olaf een welkome feestmaker op elk evenement.

Dj Olaf is een commerciële allround dj die zich aanpast aan de wensen van het publiek, van classics tot de hedendaagse hits, alles is mogelijk.
Of het nu een bedrijfsfeest of een tentfeest is, een festival of bruiloft, Dj Olaf voelt elk publiek direct aan en maakt er gegarandeerd een feest van!