Bekijk ieder themafeest door er op te klikken. Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

 

Bruiloften

Dj Olaf is ook te boeken als Bruiloft Dj.

Hiervoor is een aparte website opgezet, www.BruiloftDj.eu

De Bruilofts-discoshow passen wij helemaal op jullie feest aan. Bijvoorbeeld aan de feest locatie en het aantal te verwachte gasten. Zo hebben jullie altijd een mooie verzorgde show met ruim voldoende professioneel licht en geluid, passend bij de feest locatie. Van te voren spreken wij met jullie nartuurlijk jullie favoriete muziek door, en tijdens het feest wordt er uiteraard door de professionele dj geluisterd naar verzoekjes van de bruiloftsgasten.

Mochten jullie na het bekijken van www.BruiloftDj.eu nog vragen hebben, bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

Dankzij zijn enthousiasme en ervaring (ongeveer 2000 feesten!) is Dj Olaf een welkome feestmaker op elk evenement.

Dj Olaf is een commerciële allround dj die zich aanpast aan de wensen van het publiek, van classics tot de hedendaagse hits, alles is mogelijk.
Of het nu een bedrijfsfeest of een tentfeest is, een festival of bruiloft, Dj Olaf voelt elk publiek direct aan en maakt er gegarandeerd een feest van!