Bekijk ieder themafeest door er op te klikken. Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

 

Het Foute Feest

Kan het nóg fouter??

Sluit je ogen en denk aan fout... Wat zie je dan??..............Inderdaad: Veel glitters, hossende mensen met hun handen in de lucht dansend op de meest foute hits?? Dat komt dan goed uit want dat is precies wat het Mega Foute Feest inhoudt!!

Gekkigheid alom tijdens dit feest en zelfs de meest grote chagrijn gaat het zeker naar zijn zin krijgen. Hoe? Laat dat maar aan onze DJ over! Zonder enige vorm van schaamte maken zijn het publiek wild met hits als YMCA, You’re the greatest lover, Rainbow in the Sky en al die andere foute plaatjes! En het erge is...onze DJ doet alle dansjes zelf voor!! Vandaar dat wij ons afvragen: kan het nog fouter??

HET FOUTE FEEST is inclusief Licht, geluid, DJ Booth, Het Foute Feest decor, Het Foute Feest DJ, en een digitale poster voor het evenement.

Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

Dankzij zijn enthousiasme en ervaring (ongeveer 2000 feesten!) is Dj Olaf een welkome feestmaker op elk evenement.

Dj Olaf is een commerciële allround dj die zich aanpast aan de wensen van het publiek, van classics tot de hedendaagse hits, alles is mogelijk.
Of het nu een bedrijfsfeest of een tentfeest is, een festival of bruiloft, Dj Olaf voelt elk publiek direct aan en maakt er gegarandeerd een feest van!