Bekijk ieder themafeest door er op te klikken. Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

 

Kids disco

Een top discoshow met entertainende Kids Dj

Flitsende discolampen, glitterbollen, een rookmachine en perfect geluid, en natuurlijk een echte Kids Dj. Een Dj die de muziek aanpast aan de leeftijd van de Kids.

Onze Kids Disco is tot in de puntjes verzorgt, en bij onze aardige, entertainende Dj kan je gerust muziek aanvragen. De Dj van de Kids Disco zorgt dat iedereen op de dansvloer staat en speelt met de kids toffe dansbattles en (een beetje melige) spelletjes, waarbij ook nog prijsjes te winnen zijn.

DE KIDS DISCO is inclusief licht, geluid, glitterbollen, rookmachine, DJ booth, KidsDisco decor, entertainende Kids DJ, give aways en een digitale poster voor het evenement.

Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

Dankzij zijn enthousiasme en ervaring (ongeveer 2000 feesten!) is Dj Olaf een welkome feestmaker op elk evenement.

Dj Olaf is een commerciële allround dj die zich aanpast aan de wensen van het publiek, van classics tot de hedendaagse hits, alles is mogelijk.
Of het nu een bedrijfsfeest of een tentfeest is, een festival of bruiloft, Dj Olaf voelt elk publiek direct aan en maakt er gegarandeerd een feest van!