Bekijk ieder themafeest door er op te klikken. Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

 

Carnaval

Het feest kan beginnen!

Stel je voor….. allemaal hossende verklede mensen, dansend op de vrolijkste carnavalsmuziek. Het uitbundige carnavals volksfeest wordt tegenwoordig door heel Nederland gevierd, en de Carnavals Show is gewoon het hele jaar te boeken!

Uiteraard is er een verkiezing van de Prins (en de Prinses) Carnaval en is er volop confetti! Naast het carnavalsrepertoire draait onze Carnavals Dj ook de lekkerste feestmuziek en jullie verzoeknummers. Kortom: Het Feest Kan beginnen!

Onze CARNAVAL Disco Show is inclusief Licht, geluid, DJ Booth, Carnaval decor, Professionele Carnavals Dj, en een digitale poster voor het evenement.

Wil je meer informatie bel of mail mij dan gerust. Een formulier invullen mag natuurlijk ook.

Dankzij zijn enthousiasme en ervaring (ongeveer 2000 feesten!) is Dj Olaf een welkome feestmaker op elk evenement.

Dj Olaf is een commerciële allround dj die zich aanpast aan de wensen van het publiek, van classics tot de hedendaagse hits, alles is mogelijk.
Of het nu een bedrijfsfeest of een tentfeest is, een festival of bruiloft, Dj Olaf voelt elk publiek direct aan en maakt er gegarandeerd een feest van!